10.2.2018

Tailwind

Aloitin tämän ihanan huivin neulomisen jo syyskuussa, mutta se sai jäädä odottelemaan, kun aloin neuloa mekkoa ja viimeisiä joululahjoja. Tämä valmistui sitten aika ensimmäisenä tammikuussa.


Langaksi valikoitui kesällä neulefestareilta, eli Titityystä ostettu BC Garnin Semilla extra fino, joka on lace vahvuista 100% villalankaa. Lanka oli todella mukava neuloa ja voisin kyllä ehdottomasti käyttää sitä johonkin toiseenkin projektiin.


Huivi on malliltaan kapea suikale. Se aloitettiin parilla silmukalla ja matkan varrella sekä lisättiin, että kavennettiin silmukoita. Huivissa on aina oikeaa ja siinä on yksivärisiä ja raidallisia osuuksia. Osuuksien pituudet kasvavat, paitsi viimeinen, joka on lyhyempi, kun lanka loppui.
Huivin saa kierrettyä useamman kerran kaulan ympärille.


Lanka; BC Garn Semilla extra fino
Langan menekki; 135g

10 kommenttia:

 1. Ihana huivi :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihana huivi! Sävyt on ihan täydelliset! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Terhi! Nämä sävyt olivat "turvalliset", tuntui jotenkin jopa tylsältä valita taas tällaiset, mutta hyvin ne käyvät yhteen. ;)

   Poista
 3. Onpa ihana. :) Sie oot nyt selkeesti innostunu näiden huivien neulonnasta, kun vähän väliä näitä kauniita luomuksia puikoilta tipahtelee. Kiva niin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, nää huivit on kyllä siitä hyviä, että valmistuu nopeammin ja vähemmällä langalla kuin villapaidat tai -takit, mutta ovat työläämpiä, kuin sukat :) <3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Sinun blogissasi on myös aina ihan minun värisiäni töitä <3

   Poista
 5. Kaunis, ihanat värit! Tämä samainen huivi on ollut mulla yksi käytetyimmistä tässä parin vuoden aikana, hyvä malli siis 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä hauska malli ja hyvin saa kiedottua kaulan ympärille tuon huivin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi💖