14.8.2018

Ihanat Anelmaiset

Voi apua, siitä onkin jo melkein kaksi vuotta, kun tein ensimmäiset Anelmaiset. Myös nämä toiset lähtivät siitä liikkeelle, että minulle oli kertynyt samanvärisiä jämälankoja. 


Tumman harmaata oli eniten, joten se valikoitui pääväriksi. Muita värejä yhdistelin työn edetessä. En siis noudattanut ohjetta värien esiintymisen suhteen. 


Ja pakko kyllä sanoa, että näistä tuli ihan todella ihanat. Hienoa, miten erilaisista lankojen lopuista, hiukan jopa hyödyttömistä yksilöistä voi tulla näin kauniit yhdessä. 


Jos et ole vielä tehnyt Anelmaisia, niin suosittelen ehdottomasti. Oli todella hauskaa yhdistellä lankoja ja miettiä, mitä väriä laittaisin seuraavaksi. 
Ja kolmannet Anelmaiset on suunnitteilla ja niiden valmistumiseen tuskin menee melkein kahta vuotta, koska langat odottelevat jo käsityökorissa.


Lanka; Novita 7-veljestä
Langan menekki; 201g
Koko; 38

4 kommenttia:

 1. Ovat tosi kauniit. Juuri tuollainen värimaailma sopii niin hyvin syksyyn:)

  VastaaPoista
 2. Ihan valtavan ihanat! <3 Tämmöset Anelmaiset miekii voisin jopa tehdä. Olen nimittäin tässä vihdoin päässyt eroon siitä Anelmais-kammostani. Nykyään ei tuntuisi niin hölmöltä tehdä, vaikka kaikki muutkin tekee... :D Olen ehkä nähnyt tarpeeksi kivoja versioita, niin ku sin tekemät on olleet. ;) Hih, oishan noita seiskaveikan jämiä, hmm...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo kyllähän näitä jatkuvasti näkee joka paikassa ;D Mutta kun tekee jämistä ja useammalla värillä on pienempi todennäköisyys, että joku on tehnyt samanlaiset :)

   Poista

Kiitos kommentistasi💖