22.9.2019

9. Toiset Rye sukat

Nämä sukat oli mukava ja todella nopea neuloa. Taitavat nämäkin lopulta päätyä joulupakettiin, kuten edelliset Rye-sukat.


Olipas mukava neuloa pitkästä, pitkästä aikaa sukkapuikoilla. Olen tehnyt nyt monet sukat, mutta koska olen käyttänyt niissä jämälankoja, olen tehnyt ne pyöröpuikoilla. Tykkään kyllä tosi paljon neuloa sukkapuikoilla, sillä neulon niillä hiukan löysempää, kuin pyöröpuikoilla, varsinkin varsissa.Nalle Pelto langan sain pari vuotta sitten tilatessani Novitan lehden. Se oli kiva neuloa, mutta värit eivät menneet samalla tavalla molemmissa sukissa, vaan ne raidoittuivat/läikittyivät eri tavoin. Toisaalta se vähän harmittaa, mutta toisaalta ei, koska tiesin, että siinä kävisi niin.


Lankaa jäi vielä hiukan yli, joten taidan tehdä oranssin langan lopun kanssa raitasukat :)


Lanka; Novita Nalle Pelto
Langan menekki; 64g
 Koko; 36-37

4 kommenttia:

 1. Onpas kiva malli! Sopii hyvin tuollaiselle värikkäämmälle langalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on vähän kuin perussukka, mutta pienellä twistillä ;)

   Poista
 2. Tosi kauniit sukat! Minä taas en edes osaa neuloa sukkia pyöröpuikoilla, vaan käytän aina sukkapuikkoja:) Pitäisi varmaan sekin taito opetella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kyllä tuo pyöröpuikoilla varpaista varteen ja kaksi sukkaa vielä yhtä aikaa on aivan paras tapa jämälanka sukkiin. Välillä kuitenkin tekee mieli palata "perusasioiden" äärelle.

   Poista

Kiitos kommentistasi💖