9.9.2019

Magnolia

* 1,3 kerää pörrölankaa saatu Adlibrikseltä hattu postauksen yhteydessä


Minä näköjään tulen näissä trendeissä jäljessä ;D Magnolia ilmestyi siis Laine Magazinessa jo yli vuosi sitten ja silloin olikin suurin trendi näiden neulomisessa. Minä ihastuin malliin paljon, mutta silloin oli tietenkin kaikkea muuta kesken.


Aloitin tämän neulomisen huhtikuussa, mutta silloin se jäi muiden neulomusten jalkoihin. Heinäkuussa sitten jatkoin neulomista kainaloiden alta. Hihat ja helma valmistuivat nopeasti, viikossa. Paidasta tuli todella kaunis.


Paidassa oleva pitsi on erityisen kaunis. Ja se on virkistävästi helmassa ja hihansuissa, paitojen kuviot kun tuppaavat olemaan kaarrokkeessa.


En oikein pitänyt ohjeesta. Se oli jotenkin hiukan epäselvästi ja normaalista poikkeavasti kirjoitettu. Esimerkiksi hihan kavennukset olivat hiukan poikkeavat ja joitakin asioita oli mainittu "jälkikäteen", eli mielestäni ne olisi pitänyt olla ennen jotakin toista kohtaa. Samassa tiedostossa on myös kesäversio Magnoliasta. Tämä aiheutti harmia, koska se oli lähes samanlainen, mutta kuitenkin eri, jolloin kännykällä selatessani luin välillä toista ja välillä toista ohjetta. Ne olisivat voineet olla kirjoitettu eri fontilla tai olla kokonaan eri tiedostoissa.


Langat olivat hyvät! Ostin harmaata villalankaa, Teksrena woolia Karnaluksista todella edullisesti ja Adlibriksen Super Kid Silk Lacea sain viime syksynä Adlibrikseltä yhteistyönä. Sitä oli kolme vajaata kerää ja tilasin vielä neljä kokonaista lisää. Sain kulutettua kaiken pörrölangan juuri sopivasti loppuun. Lisäksi tämä pörrölanka on mielestäni edullinen, mutta hyvä vaihtoehto esimerkiksi Rowanille.


Lanka; Teksrena wool ja Adlibris Super Kid Silk Lace
Langan menekki; 453g
Ohje; Camilla Vad - Magnolia
Koko; 3XL

10 kommenttia:

 1. Oi, se on upea! Täytyykin itselleen laittaa tämä malli ylös. Oon mä näitä aiemminkin nähnyt, mutta tää sun versio jotenkin sykähdytti. Ite tykkään just enemmän, ettei kaarrokkeeseen tule mitään pitsiasioita, mieluummin just helmaan ja hihansuihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Suosittelen kyllä tämän neulomista. On suhteellisen nopea, koska lanka on kaksinkertainen. :)

   Poista
 2. Oletpa taitava... ja minuun verrattuna tosi nopea. :)
  Paita on tosiaan kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä valmistuu nopeasti ja välillä junnaa paikallaan ;D

   Poista
 3. Sä onnistut aina mallivalinnoissasi. Kauniita ja sulle sopivia. Tämäkin on jotenkin herkkä kun on pehmeä pinta ja pitsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kristiina <3 Monesti valitsen sen mukaan myös, mitä olisi kiva neuloa. Ja lanka- ja värivalinnat tekevät niistä minun näköisiä :)

   Poista
 4. Ihana! Tuo pitsi on kyllä niin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja se on kyllä<3 Houkuttaisi neuloa ihana Poet, siinä on todella upea pitsi.

   Poista
 5. Kaunis paita ja sopii ja istuu sinulle hyvin.
  Aina on jotain muuta neulottavaa kesken, kun haluaisi neuloa jotain muutakin :)
  Ohjeet tuottavat välillä hirveää ärsytystä, jos ne ei ole ihan rautalankaversioina tehty. Välillä tuntuu, että ohjeen kirjoittaja pitää jotain kohtaa niin itsestään selvänä, että ei kirjoita sitä ohjeeseen ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo, ei projektit pääse loppumaan, kun päässä neuloo jo 10 muuta.
   Tässä ohjeessa ehkä eniten ärsytti valtavirrasta poikkeava tapa, esim. hihan kavennuksissa. Ja toki muutamat muut epäselvyydet.

   Poista

Kiitos kommentistasi💖