31.8.2019

Mihin menit elokuu?

Elokuu on hujahtanut ohi ihan huomaamatta.


Elokussa ei ole montaa neuletta valmistunut. Lähes kaikki neuleaika on mennyt kahta paitaa ja Anna Johannan Hummingbird mysteerihuivia neuloessa. Onneksi nämä kaikki projektit ovat mukavia ja jo loppusuoralla. 
Tulevat projektit ovatkin sitten aika pitkälti joululahjoja. En ole vielä montaakaan tehnyt, jos vertaa esimerkiksi viime vuoteen. Lisäksi olen päättänyt, että tänä vuonna en tee blogiin joulukalenteria. Se on kyllä ollut suosittu, mutta nyt tuntui siltä, että keräilen ideoita 2020 vuoden joulua varten.


Neulottua;

Ommeltua;

6 kommenttia:

 1. Niin ihania neulomuksia elokuulle. <3 Mullakaan ei ole joulukalenteria tulossa, mutta ajattelin podcastin puolella tehdä jotain joulufiilistelyjuttuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3 Mietin myös, että olisinko keksinyt jotain adventtikalenteri tyylistä juttua, mutta täytyy vielä mietiskellä lisää :)

   Poista
 2. Kylläpä olet kauniita saanut aikaiseksi! Ihana tuo pusero! Ja ihan kohta tosiaan päästään tunnelmoimaan joulun odotustakin;) Sitä ennen ihania syyskuisia päiviä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja samoin sinulle! Joulua on tosiaan ihana odottaa <3

   Poista
 3. Ihania juttuja olet tehnyt elokuussa. Pitäisi minunkin alkaa joululahjaneuleita vähitellen tekemään. Tämä elokuukin livahti ohi niin nopeaa, että joulu tulee ennen kuin ehtii huomatakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep nopeasti hujahti. Enää yksi työ valmiiksi ja sitten pääsen joululahjaneuleiden kimppuun :)

   Poista

Kiitos kommentistasi💖