28.8.2019

Loimia Schleich hevosille

Tänään esittelyssä hiukan erilaisia käsitöitä. Ompelua minikoossa. 


Lupasin tehdä serkkuni Schleich hevosille loimia. Ja tämä lupaus ei muuten unohtunut. Joka kerta käydessäni muistettiin kysyä, että olenko jo tehnyt niitä.


No sitten serkkuni tullessa yökyläilemään kävimme ostamassa tarranauhaa ja nappeja Napista ja Nauhasta. Aika nopeita nämä lopulta olivat ommella. Parissa tunnissa tein tällaisia kaksipuoleisia loimia. 
Kaava loimeen on piirretty kaupasta ostetusta loimesta. Muista lisätä saumavarat, sillä minulla unohtui ensimmäisestä ja se menee vain varsoille.


Ja nappien ompelu oli niin vaivatonta ja nopeaa ompelukoneella.
Näistä tuli kyllä todella söpöjä! Ja tilaaja oli enemmän kuin tyytyväinen.❤︎Kankaat; Puuvilla kankaita omasta kaapista
Kaava; Piirretty kaupasta ostetusta loimesta

4 kommenttia:

 1. Söpöjä, en oo tommosista hevosista kuullutkaan. Napin ompelu ompelukoneella - joo, kerran kokeilin mutta siihen se jäi, ei onnistunut ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä on kyllä kivoja ja löytyy myös muita eri eläimiä. Aika tyyriitä tosin. Ja tais mullakin ekalla kertaa neula katketa, mutta sitkeästi eteenpäin ;)

   Poista
 2. Ihana tilaustyö! Meillä lapset leikki aikanaan Schleich-hevosilla, mutta ei liene yllätys, ettei pojat koskaan edes ajatelleet, että hevosilla voisi olla loimet. Olisin erittäin mielelläni ommellut niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Serkut kyllä näkee kaikessa potentiaalisia tavaroita Schleicheille ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi💖