18.9.2019

Mysteeri - Hummingbird

Elokuussa alkoi Anna Johannan mysteerineulonta tästä Hummingbird huivista.


Päätin lähteä mukaan ja ostaa ohjeenkin, vaikka en siis tiennyt mitä olin ostamassa, koska edellisvuoden mysteerihuivi Shake it up oli todellinen mysteeri. En siis neulonut sitä silloin mysteerinä, mutta jos olisin neulonut, en olisi arvannut mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan ja se on mielestäni tärkein kriteeri mysteerineulonnalle.


Huivi aloitettiin neulomaan pyörönä keskellä olevasta pinkistä ympyrästä. Silloin ensimmäisten vihjeiden aikaan mietin, että toivottavasti tästä ei tule pyöreää huivia ja ei onneksi tullut.
Muutenkin vihjeiden neulomisessa pysyin hyvin aikataulussa. Jokaiselle vihjeelle oli mielestäni mitoitettu sopivasti neuleaikaa. 


Olisin voinut pingottaa huivin hiukan hellemmin. Nyt tämä on pitkulaisempi, kuin "ohjeen mukaan". Toisaalta näin tätä on parempi pitää kaulassa, ja sitenhän tätä tulen eniten käyttämään.


Tupsujen tekemistä mietin, sillä en ensin oikein pitänyt ajatuksesta. Liian paljas huivi olisi ollut ilman tupsuja, joten ajattelin tekeväni tasselit. Hetken kuitenkin asiaa pohdittuani ja muiden kuvia katseltuani päädyin tupsuihin, koska ovathan ne aika söpöt.



Langat ovat aivan ihania. Oranssin sävyinen on GarnStoriesin Merino Soxia, jonka ostin 2018 vuoden neulefestareilta ja pinkki Uschitita ja sininen La Bien Aimée ovat tämän kesän neulefestariostoksia. Erityisesti ihastuin Uschititan lankaan, jota täytyy ehdottomasti ostaa joskus lisää!


Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen, että lähdin mukaan mysteeriin ja sain näin kauniin, minun näköiseni, huivin aikaan.


Lanka; Uschitita Merino Singles, GarnStories Merino Soxs ja La Bien Aimée Merino Super Sock
Langan menekki; 245g
Koko; 80cm x 200cm

2 kommenttia:

  1. Kauniit värit on sinunkin Hummingbirdissä. Minulla on vielä tupsut kiinnittämättä omassani.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi💖