31.10.2019

Onnistumisia ja neuleplääh

Tämä kuukausi on ollut hiukan hiljainen, ainakin neulonnan osalta.


Neuleita on valmistunut muutama alkukuusta, mutta keskellä kuukautta neuloin todella vähän. Oli hiukan neuleplääh, ei vain huvittanut neuloa. Johtui ehkä osaksi neuleista, jotka olivat kesken, mutta ehkä ei myös muuten vaan neulotuttanut. Onneksi nyt taas huvittaa ja työt edistyvät :)
Innostuin myös ompelemaan loppukuusta joululahjojen ja pursuavan kangaskaapin takia. Tykkään ommella useamman työn kerralla, koska ompelukonetta ei mahdu säilyttämään pöydällä ja kankaiden leikkaus ei ole kivaa. Joten sain tehtyä aika monta työtä, kuten jo nähdyn T-paidan ja muutaman muun työn, jotka esittelen ensi kuussa.
Uuden vuoden lupauksista ei taida tulla valmista. Ristipistotyö ei ole edennyt yhtään moneen kuukauteen ja tilkkutyökin (peitto) on vielä ompelematta, siihen tosin on jo palat odottamassa.
Kuinkas teidän lokakuunne sujui?


Neulottua; 

Ommeltua;
T-paita

Ei ole enää kauan Tampereen messuihin, jes!

2 kommenttia:

  1. Välillä iskee tosiaan neuleblääh - minullakin ollut tässä pitkin syksyä vaikeuksia saada keskeneräisiä valmiiksi. Mutta pikkuhiljaa ne sieltä valmistuvat:) Mukavaa marraskuun alkua sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Joo, nyt alkaa blääh hellittää, kun sain kaksi työtä valmiiksi ja pääsin aloittamaan huivin neulomista. Huivi suorastaan lentää puikoilla!! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi💖