13.8.2020

Perus, perus

 Eli mitä tässä muuta kaiken kiireen keskellä olisi neulonut, kuin aivan tavallisia sukkia. Nämäkin ovat ottaneet hieman aikaa, sillä on kaksissa miesten sukissa kuitenkin tekemistä.

Langaksi ostin Gjestalin Maijaa. Se ja Janne ovat nykyään omasta mielestäni parhaita tavallisia sukkalankoja. Lankaa oli ihanan pehmeä neuloa, vaikka tein kaksi yhtä aikaa pyöröpuikoilla. Ja molemmissa langoissa on aivan upeita sävyjä, kuten nämäkin kaksi!Tein siis kaksi paria. Neuloin kaikkia sukkia yhtä aikaa siten, että minulla oli kaksi sukkaa per kaapeli ja vaihdoin puikkoja kaapeleiden välillä. Tällä tyylillä sain langat välillä aika kiitettävään solmuun, mutta sain myös käytettyä kaiken langan.


Nämä miesten sukat tein tilauksesta mummolleni. Naisten sukkia oli jo valmiina, joten niitä ei tarvinnut juuri nyt neuloa. Mummoni aikoo antaa sukat lahjaksi kahdelle ystäväpariskunnalle.


Lanka; Gjestal Maija
Langan menekki; yht. 200g
Ohje; oma
Koko; 42


Mitäs teillä on puikoilla? Minä pääsen seuraavaksi esittelemään Poetin, sillä aion neuloa sen tänään valmiiksi!

6 kommenttia:

 1. Voi vitsi, miten kivat perussukat! Minulla on nyt neuletakki- ja puserokausi meneillään. Juuri sain äidille villatakin valmiiksi niin jo on isän villapaita puikoilla ja itselle myös puuvillapusero vielä kesältä kesken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kuulostaapa kivalta! Minä nautin eniten juuri villapaitojen tekemisestä, kun niille on eniten käyttöä. Myös huivit ovat ihania tehdä <3 Onne aherrukseen, toisille on aina itseä hankalampi tehdä sopivia vaatteita.

   Poista
 2. Tosi kivoja perussukkia! :) Mulla on puikoilla paitaa, sukkia, briossikauluri ja pari mysteeritonttua. Puuh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ompas kivoja juttuja! Täytyykin käydä kurkkaamassa niitä podcastisi puolelta. :)

   Poista
 3. Perussukat on vaan niin kivoja.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi💖