16.10.2020

Toiset laatuaan

Heippa, täällä taas! Kulunut hiukan yli kuukausi on ollut todella haipakkaa, mutta josko tämä tästä taas. Kuukausikooste jäi syyskuulta tekemättä, joten kokoan nekin työt tämän kuun päätteeksi. Taidan nyt samantien urakoida valmiiksi useampia postauksia teille luettavaksi, sillä asiaa on kertynyt muutamista salaisista projekteista huolimatta.
Sitten itse tämän postauksen asiaan. Joku saattaa muistaa, että tein viime vuonna palatossut. Ne päätyivät ukilleni joulupakettiin. Koska olen nähnyt tossut useasti käytössä, päädyin tekemään tälle joululle lahjaksi toiset tossut.


Tossut on tehty täysin samoin, kuin viimevuotiset. Siis hiukan tiukempina eli istuvampina, kuin Punomon ohje ohjeistaa. Näissä koko ei siis aiheuttanut enää harmaita hiuksia, vaan tällä kertaa ne syntyivät tossujen kokoamisvaiheessa palojen värien takia. Ensimmäisen tossun koottuani totesin, että värit eivät toimi ollenkaan siinä järjestyksessä, eikä työn jälkikään ollut aivan toivottua. Päädyin yhdistämään toiseen tossuun palat eri järjestykseen ja se kannatti. Toki jouduin purkamaan toisen tossun ja tekemään uudelleen, mutta se kannatti ehdottomasti tehdä.


Toinen joululahja jo valmiina, ensimmäisen esittelyä joudutte odottamaan joulun jälkeiseen aikaan ;) Paremman puutteeseen -podcastin Jenni järjestää taas JoululahjaKALin. Minä aion ainakin käydä lisäilemässä valmistuneet työt taasen sinne, käy sinäkin, niin osallistut arvontoihin.
Pikkuveljeni pääsi toimimaan mallina kotona käydessäni, kiitos siitä!


Lanka; Novita 7-veljestä ja ihan hiukan Lankavan Ullaa
Langan menekki; 100g
Ohje; Punomo - Palatossut
Koko; 42

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi💖