20.10.2020

Uusi yritys - Wishes Cardigan

Taisinpa jo jossain postauksessa kertoilla siitä, että vuoden vaihteessa valmistunut Wishes Cardigan päätyi purkuun. Halusin ehdottomasti neuloa sen uudelleen pienempänä, sillä siitä ei tullut toivomaani luottoneuletta. Purkulangoista syntyi siis uusi takki, joten tämä osallistuu nyt myös Nupu Nupun Marian Kiertolangalla KALiin.


Kun nyt aloitin uuden takin, huomasin, että olin jostakin syystä valinnut edellisellä kerralla isomman koon, kuin ikinä missään neuleessa. Mikä lie aivopieru!? Eli isolla väljyydellä olisin normaalisti valinnut valittua pienemmän koon, joten nyt tarvitessani nolla väljyydellä olevan takin valitsin kaksi kokoa pienemmän kuin viimeksi. Ja sain juuri sopivan takin! Tämä on ollut jo paljon käytössäkin, vaikka se odotteli kuvaamista.Tykkään kyllä edelleen hurjasti tästä Holst Garnin Coastin sävystä Lead. Minulla on sitä vielä lähes villatakillisen verran varastossa.


Kuvauspaikkana toimi parvekkeeni vesisateen yllättäessä. Aika onnistuneet kuvat siitä huolimatta ;D


Tavoittelin tietynlaista "huomaamattomuutta" kun takki on päällä. Tämä on juuri sellainen. Se ei ole tiellä, tai liian löysä tai liian pieni, vaan juuri sellainen, kuin sen kuuluu mielestäni olla. Kannatti siis ehdottomasti purkaa, vaikka se ärsytti aivan tolkuttomasti, sillä tässä oli iso työ viimeksi, sekä nyt sitten uudelleen. Nyt se kuitenkin on se luottoneule!


Lanka; Holst Garn Coast
Langan menekki; 206g
Ohje; Joji Locatelli - Wishes Cardigan
Koko; XL

6 kommenttia:

 1. Kaunis takki! Kannatti neuloa se uudelleen.

  VastaaPoista
 2. Ihana tuli! :) Näyttääkin ihan luottoneuleelta.

  VastaaPoista
 3. On tosi tärkeää saada juuri sellainen neule kuin haluaa, muuten se jää käyttämättömänä kaappiin! Nyt näyttää hyvältä, eikä yhtään niin isolta kuin se alkuperäinen Wishes cardigan!

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Ja kun ei nämä neuleet kuitenkaan yhdessä päivässä valmistu, niin ei niitä tosiaan kehtaa jättää kaappiin seisoskelemaan. Oli käynyt joku ihan ihmeellinen aivojen nyrjähdys viimeksi ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi💖