30.11.2018

Kiiiiirettä


Jos lokakuu oli lokoisa, niin marraskuussa on ollut hullun kiireistä. Sekä koulussa, että neuleiden parissa. Joululahjat on nyt tehty ja joulukalenteri on muutamia luukkuja vaille valmis.
Koko syksyn olen puhunut vaatteiden ompelusta ja toivottavasti joulukuussa saisin viimein aikaiseksi. Ainakin messuilta ostetut kankaat houkuttelevat kovin. Ja kirjastosta varattu kirja odottelee lukijaansa.
Ja muutamat messulangat olisi myös kiva laittaa puikoille, sillä joulukuussa voinkin aloitella ihania uusia neuleita ja lukea kirjoja.


Neulottua;

Muuta;


Tässä kuvassa uusia alkuja. Oslo Hat ja Otavalta saatu Michelle Obaman Minun tarinani.


Tässä vielä isompi kuva messuostoksista. Kaikkea ihanaa tarttui mukaan. Yhdet langat neuloutuivat jo joululahjaksi, toiset langat ovat puikoilla ja kolmannesta aloitan huomenna joulukalenterisukat.

Nähdäänkö siis huomenna joulukalenterin parissa? Luukku ilmestyy heti, kun olen neulonut ensimmäisen ja kuvannut ensimmäisen vihjeen.

4 kommenttia:

 1. Kiireistä - ja silti kaikkea kivaa! Tuo oranssi huivi jäi kyllä kovasti kummittelemaan mieleen, ja se toinen huiviversio... Ehkä lisään to do -listaan. Hih. Huomiseen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiireenkin keskellä pitää ottaa aikaa itselle. Ja nämä kaikki on valmistuneet alkukuusta ;D Ei kun vaan huivia puikoille!

   Poista
 2. Hienoja käsitöitä ja hyviä messulöytöjä. Mukavaa viikonloppua. -Katja

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi💖