28.11.2018

Syksyiset sävyt

Tänä syksynä pääni on aivan sekoittunut värien suhteen. Rai Rai -paidassa oli Karpalon punaista, Soulfulissa keltaista ja nyt tällainen oranssi huivi. Tämä ei jää minulle, koska se ei oikein käy vaatteideni kanssa, mutta tykkään tästä kyllä paljon.


Löysin tämän huivin kuvan muistaakseni Pinterestistä ja tiesin heti, että lankakorissa odottelee kaksi kerää tätä ihanan oranssia Teksrena Knitting Wool lankaa. Ostin tätä muutama vuosi sitten Tallinnasta. Tämä on hiukan fingeringiä paksumpaa ja ihanaa rouheaa villaa.


Huivissa toistetaan aina oikein raitoja, pudotettuja langankiertoja ja yksinkertaista pitsiä. Pienellä vaivalla todella upea huivi. 


Tässä tehdään lisäyksiä joka toisella kerrokella toisessa reunassa ja aluksi huivi näytti aika tasapaksulta. Pingotus teki ihmeitä ja tästä tuli todella kivan muotoinen. 


Lanka; Teksrena Knitting wool
Langan menekki; 128g
Koko; leveys; 187cm, korkein kohta; 78cm

Olen kyllä aivan ihastunut isoihin huiveihin. Suunnitteilla on Midsummer Rose, Exploration Station ja Shake it up houkuttelisi myös ;)
Millaisista huiveista te tykkäätte?

4 kommenttia:

 1. Kaunis huivi! Minäkin tykkään ulkona käyttää isoja huiveja, mutta sisällä pienet huivit riittävät hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo tämä tietysti. Pitäisi ehkä käyttää enemmän huiveja sisälläkin. :)

   Poista
 2. Iiks miten ihana! <3 Herrrkullinen väri ja tykkään mallista paljon. :) Itse käytän lähinnä isoja huiveja, niihin voi tällainen palelija itsensä kietoa hyvin. Kaulalla saa olla monta kerrosta lämmikettä. Katsoin muuten, että myös se Stormy Waters Shawl vois olla magee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Joo se vois kyllä olla myös tosi ihana. Aika samalla idealla kuin tämä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi💖