18.11.2018

Villapesuraidat

Halusin osallistua Villapesuraidat huivin yhteisneulontaan, mutta en keksinyt sopivia lankoja. Ajatus osallistumisesta sitten jäi, kunnes yksi päivä idea iski, kuin salama kirkkaalta taivaalta.


Keksin yhdistää Breathing Space -villapaidasta jäänyttä yksiväristä violettia ja viime vuonna messuilta ostettua kirjavaa Alegria lankaa, joka oli odotellut täydellistä projektia. Yhdessä nämä ovat aivan täydellinen kombo tähän huiviin.
Yksivärisen Stepin jämä (74g) meni kokonaan, mutta Alegriaa jäi vielä johonkin pieneen projektiin.


Huivi oli tosi mukava neuloa ja lyhennetyt kerrokset ja raidat tekivät lopettamisen mahdottomaksi. Aina piti neuloa muutama kerros lisää. 


I-cord reuna kiristää huivia ja antaa huiville sen muodon. Miinuksena oli, että huivi oli työläs pingottaa kauniisti. Kesti kauan asetella huivi järkevästi kuivumaan.


Tämä huivi on erittäin hyvä hartoilla, mutta ainakin minun huivini on liian pieni kaulahuiviksi. Olisi ehkä pitänyt ottaa 4,5mm puikot. Mutta hartiahuiveja tarvitaan myös!


Lanka; Austermann Step Classic ja Manos del Uruguay Alegria
Langan menekki; 137g
Koko; leveys n.130cm ja korkein kohta n. 35cm


P.S. En ole unohtanut postailua, kiiret ovat pitäneet kuvat kamerassa. Josko nyt saisin vähän niitä purettua tännekin. Ja messuostoksia näette kuukausikoosteen yhteydessä!

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi💖