31.5.2020

Kevään kooste

Tämä kevät on vain hujahtanut ohitse. Maaliskuussa blogissa oli aivan hiljaista ja huhtikuu ei ollut kovin paljoa parempi.



Maaliskuussa kävin uusimassa muutaman aineen ylioppilaskirjoituksissa, joten se ja työt veivät energiaa kaikelta muulta. Huhtikuu meni myös töiden parissa ja pääsykokeisiin lukiessa. Ja viimein nyt toukokuussa olen uudestaan saanut aktivoitua itseni tänne bloginkin puolelle.
Näiden kuukausien aikana on valmistunut vähänlaisesti töitä, esimerkiksi tässä postauksessa näkyvät työt ovat kaikki valmistuneet ennen maaliskuuta. Maaliskuun ja huhtikuun aikana tein lähes samoja töitä. Toukokuussa olen tehnyt monenlaisia juttuja: neulonut, virkannut, ommellut ja hiukan myös makrameeta aloitellut.
Harmittavasti kaikki kevään ja kesän neuletapahtumat (kuten kaikki muutkin) on peruttu. Joten neulefestareiden sijaan ostin aivan ihanaa lankaa Wool Me Once Fibersin nettikaupasta. Merino Sockia värissä Iris. Toivottavasti se pääsee myös puikoille pian, kenties kesäpaidaksi. Ehkä voisin käyttää hyväksi Wool Me Oncein järjestämää neulemaratonia (15-21.6.), kun se sattuu sopivasti lomalle.
Bloggerin uudistuminen on aiheuttanut hiukan harmaita hiuksia. Aikaa on mennyt turhaan säätämiseen, koska kaikki toiminnot eivät ole enää samoja tai toimivia. Esimerkiksi kuvien laittaminen tekstiin ei toimi enää raahaamalla, vaan kuvat toiminnon kautta. Sinne puolestaan ei toimi raahaus, vaikka pitäisi. Onko muilla ollut ongelmia?
Näillä mennään kesää kohti. Nyt on puikoilla kivoja neuleita ja virkkaaminen houkuttelisi myös :) Onko teillä jotain suunnitelmia?


Neulottua;


Muuta;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi💖