21.5.2020

Hilla

Hilla oli ehdottomasti kevään inspiroivin projekti! Tästä villapaidasta tuli niin uskomattoman kaunis <3


Langat villapaitaan ostin jo viime vuonna Neulefestareiden talvesta, Titityystä. Vaikka langat ovat aivan ihania, jäi paidan aloitus silti kaikkien muiden projektien jalkoihin. Kun lopulta kaivoin langat esiin, yksi niistä ei oikein näyttänytkään kuuluvan joukkoon. 


Aloin neulomaan siitä huolimatta, sillä se joukkoon kuulumaton väri oli suunniteltu viimeiseksi väriksi. Onneksi matkan varrella keksin, että veljeltäni joululahjaksi saamani Kässäkerho Pom Pomin BFL Sock värissä Pioni kävisi tähän paitaan kuin nenä päähän. Joten se hyppäsi kolmanneksi väriksi, Qing Fibren Merino Single siirtyi neljänneksi ja joukkoon kuulumaton väri jäi odottelemaan jotakin muuta ideaa.


Uuden suunnitelman jälkeen olen paidan väreihin siis todella tyytyväinen. Ja kaikki muut paitsi alin lanka myös sekoittuivat hyvin, ilman läikittymistä. Eikä tuo alinkaan ainakaan hirveästi häiritse ;)


Koska tämä projekti oli niin kiva ja koukuttava neulottava, valmistui se myös nopeasti, tasan kolmessa viikossa.


Hihan palmikko on todella kiva yksityiskohta. Palmikko oli helppo oppia ulkoa, mutta pyörönä neulottaessa täytyi olla tarkkana, että muisti neuloa myös ne "välikerrokset".


Myös koon valinta onnistui aivan nappiin. Joten kaikki tekijät summattuna on helppo sanoa, että tästä tuli yksi lempipaidoistani!


Lanka; Skein Queen Crush, GarnStories Merino Soxs, Kässäkerho Pom Pom BFL Sock ja Qing Fibre Merino Single
Langan menekki; 309g
Koko; XL

Mitkä ovat eniten käytetyt villapaitasi (muut neuleet)? Minulla on villapaidoista ehdottomasti tämä, sekä Rai Rai ja Spector.

4 kommenttia:

  1. Ihana Hilla! Väritkin on niin kauniit. Minä ostin langat tähän viime syksynä Oulun kädentaitomessuilta, mutta en ole ehtinyt sitä vielä aloittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tähän oli kyllä kiva valita lankoja. En ehkä mistään langasta olisi tehnyt yksinään paitaa, mutta yhdessä ne ovat täydellisiä <3 Innolla jään odottelemaan sinun versiotasi!

      Poista
  2. Upea Hilla! Tätä oon itekki katellu et ois kiva, mut sit ajatus jotenkin jäi. Nyt kun näin tämän, niin täytyypä harkita taas uudestaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ehdottomasti suosittelen tekemään. Tästä tuli todella mukava päällä, vaikka pudotetuilla hihoilla olevat eivät aina istu minulle. Ja lankojen valinnoilla saa aivan oman näköisen paidan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi💖