22.1.2021

Addut

 Keskimmäiselle serkulleni oli vaikein keksiä joululahjaa. Nämä sukat valikoituivat sen perusteella, että hän tykkää tällä hetkellä käyttää Adidaksen vaatteita.


Sukkien ohje on oman pään tuotosta logoa lukuun ottamatta. Logon löysin Pinterestistä ja tarkemmin eräiden sukkien varresta, josta piirsin sen itselleni. Tämä logo oli mielestäni parempi, kuin valmiit piirrokset.


Koska kuvista ei kunnolla erotu, niin kerrottakoon, että varren yläosassa ja nilkassa on 2o, 2n -joustinneuletta ja varsi on muuten sileää. Kantapäänä on tavallinen hollantilainen kantapää ja kärjessä sädekavennukset. Eli minulle tyypilliset sukkapuikoilla neulotut sukat. Kuvio on silmukoitu ja se on molemmissa sukissa ulkosivulla.


Suurin haaste näissä sukissa ei suinkaan ollut logojen silmukoiminen, vaan valokuvien ottaminen marraskuussa. Huoh. Kaikki tosin painivat saman ongelman parissa. Valotin kuvia hiukan lisää, jotta näkisitte muutakin kuin logot ;D


Lanka; Teetee Pallas ja Novita Nalle
Langan menekki; 103g
Ohje; Kuva piirretty Pinterestistä löytyneiden sukkien kuvasta
Koko; kapea 37-38

2 kommenttia:

  1. Mä tein vuos sitten miehen tytölle samalla värityksellä addut, oli kiva neuloa. Mä tein molemmin puolin kuvion ja neuloin senkin, ei ollu silmukointi sillon vielä niin hallussa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvältä kuulostaa! Mä valitsin silmukoinnin siksi, että kirjoneuleeni on vähän liian kireää ja varmasti olisi ollut myös epäsiisti tämän kaltaisessa kuviossa. Tikapuu-tekniikasta voisi olla tässä kuviossa apua!

      Poista

Kiitos kommentistasi💖