31.1.2021

Paluu arkeen

On taas tammikuu pyyhältänyt vauhdilla ohi!


Tässäpä neulebingoni. Yhtään raksia en ole vielä tammikuussa saanut, mutta useampi on työn alla.

Tammikuussa koitti paluu arkeen pitkän loman jälkeen. Paljon kaikkea kivaa sainkin neulottua joulun aikaan. Näitä valmistuneita tuotoksia pääsette näkemään helmikuun puolella, sillä nyt esittelyssä ovat olleet joululahjat. Joululahjoiksi päätyi taas kaikkea kivaa ja erityisesti saajiensa näköisiä juttuja. Muutama lahja odottaa vielä esittelyvuoroaan.
Tammikuun alussa neulomistahti oli kova, mutta hiipui kuun loppua kohti. Liika neulominen taisi saada niskat jumiin. Joten loppukuussa olenkin sitten puuhaillut muita juttuja. Suureksi yllätyksekseni neulebingossa oleva makramee kranssi on lähes valmis. Enpä olisi uskonut, että saan sen päälle vetää ensimmäisen rastin. 
Toivotaan, että helmikuussa puikot luistaisivat jälleen ja saisin tehdä kivoja projekteja. Pitäisikö vaikka ommella taasen? :)


Neulottua;
Wild Cherries

Virkattua; 

Ommeltua;

Askarreltua;


4 kommenttia:

 1. Oletpa ollut ahkera! Neulebingosikin on hyvin kunnianhimoinen minun mittapuuni mukaan mutta sinulta varmasti onnistuu. :) Hyvää vuoden jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä haastetta löytyy ja oletettavasti koko ruudukko ei edes täyty :D mutta tavoitteita on hyvä olla!

   Poista
 2. Tuo bingo näyttää kyllä äärimmäisen työläältä! Tavoitteita pitää tietysti aina olla ja niihin on kiva päästäkin. Bingoiluonnea siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Luulen jo, että ei koko ruudukko täyty, mutta eiköhän sieltä bingo napsahda, toivottavasti ainakin ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi💖