13.1.2021

Syyslaulu

 Idea tähän huiviin lähti upeasta keltaisesta vyyhdistä G-uldin uusiseelantilaista lampaan villaa. Tarvitsin huivi ohjeen, joka olisi tehty tai sovellettavissa yhdelle vyyhdille.


Törmäsin samoihin aikoihin Instagramissa uudelleen tähän Heidi Alanderin huivi ohjeeseen ja se oli menoa. Huivi itsessään oli nopeaa neulottavaa ja valmistui muutamassa viikossa. Ehdottomasti suosittelen ohjetta, sillä ilmaisuuden lisäksi se oli selkeä ja huivin koko helposti muokattavissa.


Aloitin pitsikaavion tekemisen kun näytti, että lanka alkoi olla suhteellisen lopussa. Sain, kuin sainkin toistettua kaavion viisi kertaa siten, että tein päättelyn viidennen toiston viimeisellä kerroksella, eli nurjalla puolella. Päättelyn tein ainakin kolme tai neljä kertaa, että sain langan riittämään. Ja tiukalle se meni nytkin, sillä sain juuri pääteltyä langan pään. Tästä huivista opin siis ainakin sen, että päättely kerros syö paljon lankaa.


Tämä upea huivi, upeasta langasta päätyi äitini joulupakettiin, sillä edellinen tekemäni keltainen huivi on ollut kovassa käytössä.


Lanka; G-uld Zew Zealandsk Lammeuld
Langan menekki; 100g
Ohje; Heidi Alander - Syyslaulu
Koko; 160cm x 65cm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi💖