21.3.2021

Lehe Showl

Helmikuun loppupuolella pääsin testineulomaan Lehe Showl huivia/kauluria Raina Kruusille. Raina tekee aivan valtavan kauniita briossi neuleita.


Tämä kyseinen neule ei siis ole huivi, mutta ei myöskään kauluri. Eli osa neulotaan tasona ja osa pyörönä, jolloin tämä asettuu kauniisti kaulalle. Se on siis kaulurin tapaan suojaamassa kaulaa, mutta alhaalta sen kuvio aukeaa kauniisti, kuten huivissa. Tykkään paljon briossineuleiden ulkonäöstä, joten kun näin tämän, ihastuin välittömästi.


Lankana minulla oli Nurturing Fibresin Supertwist Sockia, jotka olen ostanut neulefestareilta toissa kesänä. Nämä värit ovat todella kauniit. Muutaman asian takia en kuitenkaan ehkä ostaisi lankaa toista kertaa. Ensinnäkin vyyhdit ovat hankalia keriä, koska ne ovat todella isoja, liian isoja tavallisille vyyhdinpuille. Sen lisäksi minusta langoissa on jokin voimakas haju(/tuoksu), ihan kuin hajuvesi. 


Tässä kuvassa näkyy hyvin huivin rakenne. Jos olisin tehnyt jotain toisin, niin ympärysmitta olisi ehkä saanut olla hieman pienempi. Nyt huivi meinaa olla hiukan löysä ylhäältä, mutta toisaalta alempaa huivi on juuri hyvä. Eiköhän tähän käyttäessä totu. Tämä sopii (vähän vahingossa) erittäin hyvin toppatakkini ja Oslo pipon kanssa :)


Lanka; Nurturing Fibres Supertwist Sock
Langanmenekki; 120g
Koko; korkeus 50cm ja ympärysmitta n. 60cm


Huivin ohjeen saa nyt todella halvalla, siihen saakka, että Rainan seuraava ohje ilmestyy :)

6 kommenttia:

  1. Kaunis huivikauluri! Oliko vaikea neuloa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ei mielestäni kovin vaikea. En tosin aivan briossin aloittelijoille suosittelisi, vaikka ohje onkin hyvä ja kertoo asiat tarkasti. Mutta jos on briossia joitakin kertoja tehnyt, niin tässä oli siis tavallisia briossineuleissa käytettäviä kavennuksia ja levennyksiä. :)

      Poista
  2. Onpas kiva muoto, ja hienoa kun voi pitää takin päällä näkyvillä kauniin neuleen. Hienoja ovat suunnittelijan kaikki työt, kiitos linkistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tämä juuri! Pääsee kaunis kuvio todella hyvin esille <3 Siihen juuri ihastuin tässä huivi-kaulurissa :)

      Poista
  3. Erittäin kaunis ja erikoisen mallinen! Minulla meni briossin kanssa kerran hermo ja taisi jäädä se neulepinta siihen kokeiluun :) Kaunis se on silti, muiden tekemänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Tämä kyllä vaatii hieman aivojumppaa. En tiedä oletko kokeillut neuloa tasona vai pyörönä, mutta pyörönä neulottuna on helpompaa. Jos otat uusinnan, niin kokeile sitä ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi💖