26.3.2021

Saman mallin uusi ilme

Harvoin neulon samalla mallilla uudelleen, mutta Leeni Hoimelan Rai Rai päätyi puikoille toisen kerran. Tämä toinen versioni on enemmän Leenin alkuperäisen paidan näköinen.


Langat, eli Martin's Labin Comfy Merinot ja Merino Single minivyyhdit olen hankkinut jo vuoden 2018 Tampereen käsityömessuilta. Langat hankkiessani ajattelin tekeväni näistä aivan toisen paidan, mutta se suunnitelma päätyi romukoppaan. Kesti sitten aikansa, että keksin toisen langoille sopivan projektin. 


Kuten myös ensimmäisessä Rai rai -paidassani, myös tässä on yhtenäinen resori. Eli en tehnyt halkioita helmaan, sillä en oikein pidä niistä omissa vaatteissani. Lisäksi muutin raitojen pituutta siten, että tein aina 12 krs pohjavärillä ja 3 krs raitavärillä.


Aloittelin tätä hiukan ennen joulua ja valmista tulikin lähes heti vuoden vaihduttua. Tämä oli oiva projekti lomalle kaikkien tv-sarjojen seuraksi. Suosittelen kyllä ehdottomasti tätä mallia! Pienillä asioilla saa erinäköisiä paitoja aikaiseksi. Myös tällä ohjeella tehdyt mekot ovat upeita.


Minivyyhdeistä jäi vielä lankaa jäljelle ja ne pääsevät ehdottomasti johonkin jämälanka projektiin kaikkien muiden pinkkien jämieni kanssa <3
Ja jos kuvista ei välity, niin kuvauspaikka oli todella kaunis, mutta sillalla seisoessa puhalsi aivan jäätävän kylmä viima. Kuvista tuli kuitenkin kivat, enkä saanut flunssaa!


Lanka; Martin's Lab Comfy Merino ja Merino Singles
Langan menekki; 329g
Koko; XL

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi💖