31.3.2021

Kaksi kuukautta nippuun

No niin! Nyt olisi siis aika koostaa helmi- ja maaliskuun tapahtumat.


Minulla on ollut alkuvuodesta hyvin aikaa käsitöille, sillä koulussa on harjoittelun jälkeen ollut lähes pelkästään käsityön kursseja. Olen siis tehnyt käsitöitä sekä koulussa, että kotona;) Neuleiden saralla puikoilla on käynyt pienempiä projekteja ja tammikuusta asti kesken ollut Dripping Honey on edelleen kesken ;D Jospa ensi kuun alussa tulisi valmista, sillä paljoa ei enää puutu. Bingoon laaditut projektit ovat innostaneet hirvittävän paljon!
Koulussa olevan ompelukurssin myötä myös ompeluksia on valmistunut. Nimittäin tunika tädilleni ja collarit itselleni, sekä kotona ompelukärpäsen purressa tein loppuun tilkkutäkkini ja ompelin käsityötarvikkeilleni pussin.
Myös bingossa oleva yöpöytä on edennyt huimasti. Teen sitä siis koulun kurssilla projektinani. Olen suunnitellut sen itse ja se myös valmistetaan itse alusta lähtien. Yöpöytä tulee esittelyyn viimeistään toukokuussa, sillä silloin sillä on deadline. Puutöiden lisäksi olen kokeillut useampia uusia tekniikoita. Saatte kuulla niistä lisää myöhemmin. 

Ja sitten kaiken höpötyksen jälkeen otetaan tilannekatsaus bingoon kuvien kera. Rasteista voitte päätellä, mitä kaikkea kivaa blogiin on lähiaikoina tulossa :)
 Ensimmäisessä kuvassa on siis bingon tilanne helmikuun ja toisessa maaliskuun jälkeen.Eli todella monta uutta rastia bingoon, joskaan ei vielä yhtään bingoa. En olisi uskonut, että tämä lähtee näin hyvin liikkeelle. Kaksi "ikuisuustyötä" on jo valmistunut, eikä vuotta ole kulunut kuin kolmannes.


Neulottua;

Ommeltua;

Muuta;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi💖