7.4.2021

Uusia kokeiluja

 Aloitetaan uusi kuukausi hiukan uudenlaisen työn esittelyllä. Kokeilimme nimittäin koulussa laserleikkausta. Laserleikkaus oli minulle kyllä entuudestaan tuttu, mutta en ollut kokeillut sitä koskaan itse.
 

Ajan rajallisuuden takia kaikkien piti tehdä vain pieni työ, joten päädyin tekemään jääkaappimagneetin. Kukkaan etsin netistä valmiin kuvan. Tätä kuvaa on sitten muokattu/mallinnettu tietokoneella laserleikkaustyöhöni sopivaksi, jonka jälkeen laserleikkauskone on sen kaivertanut ja leikannut. Aika hauska uusi tekniikka, joka ei ollut vaikeaa, koska tietokoneiden käyttäminen sujuu minulta luonnostaan. Sukkaplokkien teko on myös suunnitelmissa, jos ne joskus kerkeän toteuttaa.


Tässä vielä kuva siitä, kun laser kaiversi kukkaa vaneriin.
Ja tästä tosiaan sain rastin bingon kohtaan uusi tekniikka tai taito!

2 kommenttia:

  1. Kaunis lopputulos. Vaikuttaa hankalalta, kun en ole koskaan päässyt kokeilemaan :) Tuolla tekniikalla saa varmaan tehtyä kaikenlaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei olisi toki onnistunut ilman ohjeita ja neuvoja. Mutta jos perus tietokoneen käyttö ja kuvien muokkaus hallinnassa, ei ole lopulta kovinkaan vaikeaa. Toki sitten erilaisten töiden ja materiaalien kanssa olosuhteet muuttuvat...

      Poista

Kiitos kommentistasi💖