30.4.2021

Käsitöitä, käsitöitä

 No niin, laitetaas taas kuukausi yhteen nippuun!


Vaikka nämä työt eivät olekaan tältä kuukaudelta, ne kyllä kertovat aika hyvän tarinan siitä, että neulottua on tullut vähemmän, koska olen tehnyt niin paljon kaikkia muita käsitöitä. Kuukauden alussa olleella pääsiäislomalla otin aivan rennosti ja tein vain kouluun liittymättömiä käsitöitä. Tuloksia syntyi kyllä viikossa oikein mainiosti.
Koulussa on tullut tehtyä paljon kaikkea, uusia kokeiluja ja jo kesken olleiden töiden viimeistelyä. Erityisesti kuun loppua kohden on alkanut vimmainen kurssitöiden viimeistely. Konkreettisten töiden lisäksi olisi pari portfoliota ja yksi essee vielä viimeisteltävänä, mutta kyllä se kesäloma alkaa jo pikku hiljaa häämöttää. Toki ei sovi myöskään unohtaa haalarimerkkien ompelua näin vapun alla;)


Bingoon on tullut kaksi rastia lisää sitten viime kuun. Molemmat, mutta erityisesti toinen on ollut työvoitto. Eli pääsiäislomalla sain valmiiksi sekä Dripping Honey paidan, että RISTIPISTOTYÖN!!!! Kyllä, luitte oikein, se on viimein valmis. Pidetään kuitenkin vielä jännitystä yllä muutamien viikkojen ajan.


Neulottua;

Ommeltua;

Muuta;

3 kommenttia:

  1. Hauska tuo bingo! Kässäily on kivaa. Minulla on jälleen tekeillä villasukat. Ompelutyö on suunnitteilla. Kirjontatyöstä haaveilen (hyvä idea hakusessa).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on osoittautunut kyllä erittäin kivaksi!! Villasukkia on nyt myös minulla puikoilla ennen kuin taas aloitan jotain isompaa. Myös koulutyöt täytyy kirjoittaa, joten pienemmät neuleet nyt hyviä.

      Poista

Kiitos kommentistasi💖