11.4.2021

Palkkeja

Jälleen osuma bingoon ja vielä kahteen ruutuun! Nämä sukat menevät mummolleni, eli siitä saan 1/6 osuman ja sen lisäksi bingossa oli erillinen ruutu palkkiraitasukille.


Lähdin tekemään näitä sukkia ajatuksella, että saisin pipoista jääneet jämälangat pois, mutta myös tasaiset palkit sukkiin. Voitte toki arvata, että molemmat eivät onnistuneet ;D Eli lankoja jäi jäljelle, harmaata hieman alle ja viininpunaista hieman yli kymmenen grammaa. 
Nämä olivat todella mukavat sukat neuloa ja ne valmistuivatkin nopeasti. Raitojen ja langan menekin suunnittelussa oli huomattavasti apua siitä, että kirjaan aina ylös eri projektien kerrosmäärät ja langan kulutukset. Oli helppoa laskea palkkien määrä ja kerrosmäärät niin, että langat riittäisivät ja kuluisivat (lähes) loppuun.


Nämä olivat mukavaa vaihtelua kaikkien viime aikaisten "tavallisten" raitasukkien jälkeen. Haluan ehdottomasti tehdä palkkiraitasukat uudelleenkin, tosin niin, että jokainen palkki on eri värinen. Eli summatakseni tämä on aika mukava tapa kuluttaa jämiä ja ihmettelen, miten en ole jo aiemmin tehnyt näitä.


Lanka; Filcolana Arwetta
Langan menekki; 71g
Ohje; oma
Koko; 41-42

2 kommenttia:

  1. Kivat on sukat! Peruspalkeista mummon varpaita lämmittämään. Pienistä jopa 10g nöttösistä voisit keriä mysteerikerän ja sitten neulomaan yllätystä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tuo mysteerikerä voisi olla myös kiva, mutta en oikein luota solmuihin neuleessa. Mysteerikerät neuvotaan siis yleensä tekemään solmujen avulla. Toki hiukan isommista jämistä voisi tehdä siten, että ei jättäisi solmuja valmiiseen neuleeseen. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi💖