17.3.2021

Makramee -kranssi

Voitteko kuvitella, että minä makrameen vannoutunut inhoaja olen tehnyt useamman työn ja jopa alkanut pitämään makrameesta?


Joo näin on tosiaan päässyt käymään. Tämä kranssi on aloitettu vielä silloin, kun makramee ei kuulunut suosikkeihini. Eli arviolta 1-2 vuotta sitten... En silloin päässyt alkua pidemmälle, vaikka tiesin, että lopputuloksesta tulee kaunis. Makramee ei vain yksinkertaisesti huvittanut.


Tammikuussa meillä alkoi koulussa opetusharjoittelu ja kuinka ollakkaan ensimmäinen aihe, josta pidin opetustuokion oli makramee. Siitä sitten innostuneena päätin viimein tehdä tämän kauan lojuneen työn loppuun. Ja voin kertoa, että ei mennyt kuin pari iltaa. Lopulta työläimmäksi vaiheeksi ei suinkaan osoittautunut itse solmut, vaan lankojen leikkaaminen ja harjaaminen.Onneksi jaksoin tehdä tämän loppuun, sillä tämä pääsi koristamaan ikkunaani joulutähden sijaan. Ja kyllä se on erittäin kauniskin! Ja puhumattakaan siitä, että sain tästä ensimmäisen rastin kässäbingooni! En kyllä olisi vuoden alussa bingoa tehdessäni uskonut, että ensimmäinen rasti tulee yhdestä "ikuisuusprojektistani". Nyt ei kun uusia makramee juttuja kohti. Niitä on siis vielä lähiaikoina luvassa.


Lanka; Lankava Minimop
Langan menekki; ei tietoa ;D
Koko; Renkaan halkaisija 30cm

2 kommenttia:

  1. Kaunista pintaa sait aikaiseksi. Minullakaan tuo makramee oikein inspiroi. Kerran jo aloitinkin yhtä juttua, mutta on edelleen kesken. Silti ihailen muiden tekemiä hienouksia mielelläni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä juuri, minusta monet makramee työt ovat todella kauniita, mutta niiden tekeminen ei ole inspiroinut. Nyt olen siis ehkä saanut makramee kärpäsen pureman, mutta katsotaan kauanko vaikutus kestää ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi💖